Újévi üdvözlet

Újévi üdvözlet

Kedves Vásárló!

A 2020-as év sok izgalmat rejtegetett a kisvállalkozóknak is. Rengeteg üzlet kényszerült végleges bezárásra. Mi még szerencséseknek mondhatjuk  magunkat, a tavaszi nehézségek után folyamatosan nyitva voltunk és tudtunk dolgozni. Ugyanakkor éreztük, hogy ahhoz hogy bővülni tudjunk irányt kell változtatnunk, így jött az elhatározás, hogy egy új webshop és üzlethelység tervével vágunk neki a 2021-es évnek.

A Városmajor utcai üzletet végleg bezártuk, köszönjük minden vásárlónak a támogatást, a sok sok vásárlást, workshop élményt, de folytatjuk a munkát itt ezen a felületen tovább, igyekszünk mindenkit a leggyorsabban kiszolgálni, tudjuk, hogy az ilyen termékeknél sokan inkább személyesen szeretnek vásárolni, a pontos méret, szín miatt, de mindenkit arra biztatunk, hogy bizalommal használja a webshopunkat, igyekszünk mindent megtenni továbbra is, hogy minőségi szolgáltatást nyújtsunk.

Minden új eseményről, változásról itt fogunk írni, valamint érdemes bennünket követni a Facebook és Instagram oldalunkon is.

Kreatív, boldog új évet kívánok!

Üdvözlettel,

BECZE Kinga